עבודת צנרת פוליפרופילן – הקמת פרויקטים תיקון ושיפוץ

מאמר זה יכסה את היסודות של עבודת צנרת פוליפרופילן. הנושא רחב מאוד ומכסה את כל ההיבטים של תהליך ייצור הצינורות, מחומרי גלם ועד למוצר מוגמר. . יש הרבה שאפשר לקשור למשוואה. רבים מאיתנו מתחילים עם רעיון שעליו נרצה להפעיל את הפרויקט שלנו. כאשר אנו מקימים פרויקט, אנו חושבים לעתים קרובות על עלות למטר מרובע, ועל העלות המינימלית למטר מרובע בתוספת עלויות החומר. אמנם זה טוב להגדיר את המספרים האלה תחילה, אבל יש יותר מדרך אחת להגיע לשם.

העלות למטר מרובע של צנרת פוליפרופילן:

הנוסחה לעלות למטר מרובע צריכה לכלול משתנים רבים שאינם מכוסים על ידי מספר בלבד. יש גם נושאים רבים אחרים שיש לקחת בחשבון, כגון איכות הסביבה, בריאות ובטיחות. הכלל הראשון של עלות למ"ר הוא שעל כל יחידת צינור מרובעת שאנחנו רוצים לעשות בשנה, אנחנו צריכים להיות מסוגלים להרשות זאת לעצמנו. הכלל השני הוא שאם הפרויקט ייקח יותר משנה (נניח שנתיים) אז המטרה הראשונה לא צריכה להיות "עלות למ"ר". במקום זה צריך להיות "עלות לאינץ' רבוע" או משהו א דוֹמֶה. כפי שאתה יכול לראות, המתמטיקה לא פשוטה במקרה הזה.

אילו משתנים צריך לקחת בחשבון?

חשוב לקחת בחשבון הרבה משתנים, וזה מה שנעסוק כאן. בקיצור, לא משנה מה העלות למ"ר או עלות לאינץ' רבוע, יש לזה השפעה ישירה על הזמן שלוקח לבנות ולאחר מכן להפעיל את מערכת הצינורות שלנו. זה גם אומר שנצטרך לשקול מספר גורמים שאינם מכוסים על ידי נוסחה אחת בלבד: . גורמים כמו מוצר האיכות, האורך והרוחב של המוצר, עלות החומר או אפילו עבודה (זמן ומיומנות) הם גורמים חשובים בקביעה כמה זמן לוקח למערכת להיבנות. עלות היא גורם חשוב שאין להתעלם ממנו כאן. העלות למ"ר היא שקובעת את העלות בפועל של מחליפי חום.

מוזמנים לאתר שלנו >>>

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *